over de ring in de pers

De intendant kwam gisteren uit de kast, na zijn eerste 4 maanden onderzoek naar de overkapping van de Antwerpse ring. We hopen dat onze ambitie om de Antwerpse ring maximaal te overkappen blijft hangen, alsook onze warme oproep om met ons samen te werken. We steken de hand uit naar iedereen die zich hiertoe wil engageren.

We hebben gisteren deze website gelanceerd en zien al heel wat relevante suggesties binnenkomen. Deze worden aan het team van de intendant doorgegeven, en volgend jaar ook aan de ontwerpteams die op de overkapping zullen werken. Er komen de volgende twee jaar nog veel mogelijkheden om met ons in gesprek te gaan en met ons samen te werken: in een individueel gesprek met de intendant, in workshops, bij lezingen, op de fiets,…

Hou deze website en onze Facebookpagina in het oog om op de hoogte te blijven. Tot gauw!