100 Antwerpenaren fietsten het fietsparcours van de intendant

IMG_0784

Meer dan 100 Antwerpenaren tekenden op vrijdag 15 juli present voor de lancering van een fietsparcours dat mensen op een toegankelijke manier kennis laat maken met de overkappingsopdracht van intendant Alexander D’Hooghe. 10 creatieve installaties en ingrepen in de publieke ruimte brengen het projectgebied in beeld, en geven inzicht in de uitdagingen van een overkapping. Het initiatief, dat zich richt tot iedereen die mee wil denken over de toekomst van de stad, is tekenend voor een proces dat burgers, organisaties en ontwerpers samen rond de tafel wil zetten om de leefbaarheid van de stad te maximaliseren. De interventies langs het parcours blijven tot 30 september staan. We hopen dat zoveel mogelijk mensen het parcours deze zomer gaan verkennen!

Meer info vind je op deze pagina of bekijk hier de foto’s.
Lees ook het persbericht.